Spletni marketing

Optimizacija spletnih strani in spletni marketing.

Kontakt

Optimizacija spletnih strani

SEO

Vsaj 90% obiskovalcev naj bi na različne spletne strani prišlo preko iskalnikov. To si lahko razlagamo kot odlično lokacijo - trgovina, ki je v velikem in popularnem nakupovalnem središču ima več možnosti (prve 2 strani na Google-u), da dobi novo strako kot taka, ki je nekje na samem (zadnje strani na Google-u). Torej... želite biti vidni?

Proces selitve vaše spletne strani je lahko dolgotrajen... mi pa bomo poskrebili, da ne bo boleč in vam omogočili, da boste iz vaše obstoječe spletne strani dobili največ. Poleg tega vam omogočamo vodenje spletnih marketinških akciji, merjenje uspeha akciji, računanje realizacije posameznih akciji, ...

Vsake optimizacije se lotimo posamično in s tem dosežemo rezultat, ki ga stranka želi. Ne uporabljamo generičnih metod ali prepovedanih SEO metod, ki v zelo kratkem času dajo zelo dobre rezultate, dolgoročno pa spletno stran privedejo do izbrisa iz spletnega iskalnika.


Oglaševanje na Google-u

Za Vas bomo na največjem svetovnem iskalniku - Google vodili spletno akcijo, ki jo bomo zgradili z Vami, za Vaše potrebe in za Vaše cilje. Skupaj bomo merili uspešnost akcije in dologoročno vzpostavili marketinško kampanjo, ki se Vam bo izplačala!

Za vas:

Zakaj oglaševati na spletu?

Splet postaja vedno večji in z učinkovito akcijo, ki je podprta s sledljivostjo rezultatov lahko dosežemo višji ROI ("return of investment") kot pri klasičnem oglaševanju. Svetovni trendi že kažejo na vedno večji delež oglaševanja v digitalnih medijih, predvsem na račun oglaševanja v tiskanih medijih. V prihodnosti je pričakovati, da se bo ta trend še večal in da bo internet postal najbečji oglaševalski medij.

Splet pa ni samo nek elektronski medij ampak kar celoten oglaševalski ekosistem, saj ponuja oglaševanje v: